BODYNAMICA

Wat voor bodynamica heb jij?

Talent2Move heeft testen ontwikkeld waarbij  na een serie korte oefeningen – bewegingen jouw bodynamica profiel duidelijk ervaren en bevestigd wordt. De bodynamica van Talent2Move onderscheid in eerste instantie 4 hooftypes:

  • Core Rotator
  • Top Twister
  • Top Rotator
  • Core Twister

Deze 4 types zijn vervolgens weer onder te verdelen in vier specialisten en leerstijlen.

Het bijzondere is dat een bodynamica is aangeboren. De flexibiliteit van een romprotatie (schouders en heupen onafhankelijk van elkaar draaien) is bij een twister vele malen groter dan bij een rotator. Deze laatste wordt dan ook vaak als stijf benoemd. Persoonlijk val ik onder de rotators en in mijn sportcarrière heb ik vele coaches gehad die mij naar yoga, therapeuten stuurden om hier wat aan te doen…eindelijk weet ik nu dat ik niet aan dat ‘schoonheidsideaal’ hoef te voldoen.

Geen type is ‘beter’ maar het is wel belangrijk dat je oplossingen zoekt binnen jouw sport om het beste boven te kunnen halen op jouw manier.

Na het bepalen van jouw bodynamica gaan wij vervolgens praktisch aan de slag. Dit betekent dat een tennisser op de baan aan de slag gaat met zijn slagen toegespitst op zijn bodynamica. Een golfer gaat op de indoor driving range met meet apparatuur zijn slagen doornemen. Zo zal er voor elke sport na de Talent2Move testen om het bodynamica type te kunnen bepalen, daadwerkelijk aan de slag gegaan worden met de praktische kant van jouw sport. Voelen is weten.

 

Na de TalenT2Move coaching krijg je een Talent2Move paspoort mee. Hierin staan je motorische- en leerstijl opgesomd en uitgelegd. 

BODYNAMICA TEST

Laat jouw bodynamica testen!

Wat kost het bepalen en toepassen van jouw bodynamica bij Talent2Move?

Individueel                                                        € 90,00 p.p.                1,5  uur

 

TENNIS

Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de tennistechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek in plaats van dat jij je gaat aanpassen aan wat verondersteld wordt een ideale techniek te zijn.

GOLF

Elke golfer van ieder niveau kan baat hebben bij meer inzicht in zijn eigen natuurlijke golfswing. Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de golftechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek.

TEAMBUILDING

Talent 2 Move organiseert wij teambuilding dagen en evenementen met sport en persoonlijkheidstypering.

 

OPLEIDING

Voor coaches en trainers organiseert Talent 2 Move meerdere keren per jaar een opleiding T2M.

 

CONTACT

3 + 8 =

Kyra van Bijsterveld

Talent 2 Move B.V.

Jacques Tatilaan 3

1325 VV Almere

info@talent2move.nl

0613131527