Wie vormt talenT2Move?

TalenT2Move staat voor de passie die grondlegger Kyra van Bijsterveld heeft om het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen. Talent om te zien wat je in beweging brengt en wat je beweegt en motiveert om je talent tot uiting te brengen.

 

Hoe het begon

tennisser in problemen

TalenT2Move begon toen Kyra bij het geven van tennisles tegen eigenwijsheid aan liep van bepaalde spelers. Van nature voelden zij aan dat bepaalde aanwijzingen niet bij hen pasten, zoals de in tennis gebruikelijke aanwijzing om lager te bewegen voor de balans. Kyra bleek dit van nature te doen waar anderen juist dan in onbalans kwamen. Hoe kan iets wat zo goed voelt voor de een, een complete ramp zijn voor de ander? De zoektocht was geboren. Na een intensieve zoektocht langs o.a. bilateraal tennis, braintraining, MBTI, NLP, Big 5, en action-types werd steeds meer duidelijk hoe de vork in de steel zat. Echter vastberaden om nooit meer zo maar iets aan te nemen, bleken ook deze methodes geen 100% zekerheid te verschaffen.

 

Vier jaar onderzoek

Vier jaar van intensief praktisch onderzoek leidde Kyra naar een nieuwe manier om de verschillen in de natuurlijke motoriek effectiever te kunnen vertalen, maar ook om de diversiteit van persoonlijkheden te kunnen beschrijven.
De afgelopen jaren blijkt het herkenningspercentage van deelnemers 100%. In de praktijk valt de werkbaarheid van de dynamische talenT2Move profielen op. Dit laatste zorgde ervoor dat Kyra echt enthousiast werd over de mogelijkheden in het onderwijs, de sport en het bedrijfsleven. 

 

Kyra

Kyra Mollema

Kyra heeft een natuurlijke drive waarmee ze anders kijkt. ’Velen kunnen kijken, weinigen kunnen zien’. Zien is Kyra ten voeten uit.
Haar zoektocht naar een nieuwe effectieve manier om mensen in hun kracht te zetten, heeft geleid tot iets bijzonders. Waar mensen vaak voelen dat ze “een sticker” opgeplakt krijgen bij het schetsen van hun profiel, heeft talenT2Move de totale dynamiek van unieke persoonlijkheden weten te vatten. Hierdoor ontstaat bij iedereen een feest van (h)erkenning.
 
De passie voor het zichtbaar maken van ieders talenten heeft zijn wortels in haar achtergrond. Als jeugdige tennisser met topsportambities ondervond zij aan den lijve hoe belangrijk zelfkennis is.
Haar keuze voor de academie voor lichamelijke opvoeding was ook daarop gericht. Haar weg ontwikkelde zich van tenniscoach, naar eigenaar-directeur van tennispark Joymere in Almere, naar talenT2Move.

 

 

  • Bedrijf & organisatie
  • Onderwijs & opleiding
  • Sport & gezondheid