BODY BRAIN CONNEXTIONS type indicator

Wat voor conneXtions heb jij?

Talent2Move heeft testen ontwikkeld waarbij  na een serie korte oefeningen – bewegingen jouw body brain conneXtions profiel duidelijk wordt ervaren en bevestigd. De Body Brain ConneXtions type indicator van Talent2Move onderscheid in eerste instantie 4 hooftypes:

  • Core Rotator
  • Top Twister
  • Top Rotator
  • Core Twister

Deze 4 types zijn vervolgens weer onder te verdelen in vier specialisten en leerstijlen.

Het bijzondere is dat Body Brain Connextions zijn aangeboren. De flexibiliteit van een romprotatie (schouders en heupen onafhankelijk van elkaar draaien) is bij een twister vele malen groter dan bij een rotator. Deze laatste wordt daardoor vaak ten onrechte als stijf benoemd. Persoonlijk val ik onder de rotators en in mijn sportcarrière heb ik vele coaches gehad die mij naar yoga, therapeuten stuurden om hier wat aan te doen…eindelijk weet ik nu dat ik niet aan dat ‘schoonheidsideaal’ hoef te voldoen.

Geen type is ‘beter’ maar het is wel belangrijk dat je oplossingen zoekt binnen jouw sport om het beste boven te kunnen halen op jouw manier.

Na het bepalen van jouw Body Brain ConneXtions gaan wij vervolgens praktisch aan de slag. Dit betekent dat een tennisser op de baan aan de slag gaat met zijn slagen toegespitst op zijn natuurlijke manier van bewegen. Een golfer gaat op de indoor driving range met meet apparatuur zijn slagen doornemen. Zo zal er voor elke sport na de testen met de Body Brain ConneXtions type indicator daadwerkelijk aan de slag gegaan worden met de praktische kant van jouw sport. Voelen is weten.

 

Na de TalenT2Move coaching krijg je een Body Brain ConneXtions paspoort mee. Hierin staan je motorische- en leerstijl opgesomd en uitgelegd. 

BODY BRAIN CONNEXTIONS
type indicator

Laat jouw body brain connextions testen!

Wat kost het bepalen en toepassen van Body Brain ConneXtions bij Talent2Move?

Individueel                                                        € 90,00 p.p.                1,5  uur

 

TENNIS

Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de tennistechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek in plaats van dat jij je gaat aanpassen aan wat verondersteld wordt een ideale techniek te zijn.

GOLF

Elke golfer van ieder niveau kan baat hebben bij meer inzicht in zijn eigen natuurlijke golfswing. Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de golftechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek.

TEAMBUILDING

Talent 2 Move organiseert wij teambuilding dagen en evenementen met sport en persoonlijkheidstypering.

 

OPLEIDING

Voor coaches en trainers organiseert Talent 2 Move meerdere keren per jaar een opleiding T2M.

 

CONTACT

4 + 3 =

Kyra van Bijsterveld

Talent 2 Move B.V.

Jacques Tatilaan 3

1325 VV Almere

info@talent2move.nl

0613131527