TEAMBUILDING

Samen sterk

Met de Talent2Move aanpak organiseren wij ook teambuilding dagen en evenementen met sport en persoonlijkheidstypering. Op basis van Body Brain ConneXtions type indicator blijkt dat onze “gebruiksaanwijzingen” letterlijk op het lijf zijn geschreven. Een praktische en sportieve manier om te ontdekken hoe de kracht van het team tot zijn recht komt. Bedrijven en organisaties die met Talent2Move aan de slag zijn geweest geven een minimale 9 voor de dag. Zowel qua invulling als qua zinvol en praktisch toepasbaar. 

 

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

REVIEWS

Wat deelnemers er van vinden

Vandaag, de dag na de workshop Talent2Move , direct aan de slag gegaan binnen mijn groep.
Heb denk ik nu een bredere kijk op de manier van begeleiden van kinderen.

Ga er zeker mijn voordeel mee doen. Win win situatie denk ik zo.
Nogmaals dank,

Anita

Na een korte coaching door Kyra ben ik al enorm geholpen en heb ik handvaten aangereikt gekregen betreft hoe beter met bepaalde situaties om te gaan.
Het is apart om te zien dat je lichaam precies aangeeft wat voor persoon jij bent. Ik zou deze methode graag aan anderen adviseren.

Patrick den der Werf

Ik beweeg me nu zo’n 15 jaar in het veld van persoonlijke ontwikkeling en heb gedurende die jaren nog nooit een model gezien waar zoveel werking vanuit gaat en dat zo waarderend is. Talent2Move heeft goud in handen!

Jeroen Hendrikse

Een leuke en leerzame dag met weer een geheel andere invalshoek (en hij klopt, bijzonder is dat!)

Marjolijn Bakker

TENNIS

Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de tennistechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek in plaats van dat jij je gaat aanpassen aan wat verondersteld wordt een ideale techniek te zijn.

GOLF

Elke golfer van ieder niveau kan baat hebben bij meer inzicht in zijn eigen natuurlijke golfswing. Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de golftechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek.

TEAMBUILDING

Talent 2 Move organiseert wij teambuilding dagen en evenementen met sport en persoonlijkheidstypering.

 

OPLEIDING

Voor coaches en trainers organiseert Talent 2 Move meerdere keren per jaar een opleiding T2M.

 

CONTACT

15 + 14 =

Kyra van Bijsterveld

Talent 2 Move B.V.

Jacques Tatilaan 3

1325 VV Almere

info@talent2move.nl

0613131527