KYRA VAN BIJSTERVELD

Oprichter, ontwikkelaar en coach

Het begon allemaal op 9 jarige leeftijd met een tennisracket. Het leren en trainen om steeds beter te worden in dat spelletje is vervolgens nooit meer gestopt. Vanuit een heel topsporttraject doe je ervaringen op waardoor je kan zeggen door schade en schande wordt je wijs. Maar het brengt je ook dicht bij jezelf – hoe je reageert onder druk, wat je nodig hebt om te leren, de keuzes die je maakt, de mensen die je ontmoet. Ik had het geluk dat ik zeer jong al in aanraking kwam met specialisten op vele gebieden. Je moet dan denken aan de top op het gebied van coaching, fysieke training, sportpsychologie, yoga, brainstimulatie, bilateraal trainen, optometrie, acupunctuur maar ook gelijkgestemde sporters. Wat wij allen overeenkomstig hadden was een passie en drive om te leren en ontdekken. En ik nam het allemaal in mij op.

In 1990 heb ik de Haagsche Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond waarna ik in de tennis coaching verder ben gegaan.  Ik gaf training op eredivisie club Leimonias in Den Haag en gaf bondstraining voor de KNLTB aan nu nog bekende spelers als Robin Haase en Michaëla Krajicek.

In 1998 tot heden heb ik in Almere een eigen tennispark ontwikkeld en opgezet. Hierbij allen ideeën voor een fijne en kwalitatieve omgeving binnen de sport toe kunnen passen.

Dat leidde uiteindelijk ook tot een verdere ontwikkeling van mijn eigen coaching stijl en toepassingen om kinderen en volwassenen op een betere en fijnere manier te ondersteunen in hun (sport)ontwikkeling. Vele cursussen, opleidingen en gesprekken met collega’s, leerlingen  die mijn kennis, vaardigheden verder ontwikkelden.

De opzet van Talent2Move is ontstaan door al mijn ervaring en kennis te bundelen in een methode die recht doet aan het individu. Gebruik maakt van ieders natuurlijke kwaliteiten om succeservaringen te krijgen binnen de sport en daarbuiten.

Het is een dynamische unieke visie op bewegen waarbij de samenwerking tussen lichaam en brein als een eenheid wordt ingezet. Niet alleen vanuit mind over matter (je wilt het dus je kan het) maar juist ook hoe ieders natuurlijke manier van bewegen tot een sterke persoonlijkheid leidt. We kennen allemaal de uitspraken wel van lekker in je vel zitten, sterk in je schoenen staan, etc. Want wat mij in vele jaren steeds duidelijker is geworden: zoals je beweegt zo beweeg je ook door het leven.

De toepassingen van Talent2Move zijn velen,

Ik begeleid met de biomechanische toepassingen van Talent2Move naast sporters ook coaches.

Met de Body Brain conneXtions type indicator van Talent2Move coach ik ook teams in het bedrijfsleven en binnen organisaties.

Ik hoop je binnenkort te zien op een van mijn testdagen of bij een van de clinics.

 

Voor meer informatie stuur een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kyra van Bijsterveld

 

TENNIS

Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de tennistechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek in plaats van dat jij je gaat aanpassen aan wat verondersteld wordt een ideale techniek te zijn.

GOLF

Elke golfer van ieder niveau kan baat hebben bij meer inzicht in zijn eigen natuurlijke golfswing. Een training met Talent 2 Move biedt de mogelijkheid om de golftechniek af te laten stemmen met jouw natuurlijke motoriek.

TEAMBUILDING

Talent 2 Move organiseert wij teambuilding dagen en evenementen met sport en persoonlijkheidstypering.

 

OPLEIDING

Voor coaches en trainers organiseert Talent 2 Move meerdere keren per jaar een opleiding T2M.

 

CONTACT

12 + 7 =

Kyra van Bijsterveld

Talent 2 Move B.V.

Jacques Tatilaan 3

1325 VV Almere

info@talent2move.nl

0613131527